sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Näyttely uutisia Ilomantsista

No niin nyt on Jadenkin näyttely"ura" aukastu :) JUN-EH (erittäin hyvä) sieltä napsahti ja olemme siihen ihan tyytyväisiä. Hyvä tulos ekasta näyttelystä ja kehittämisen varaa pitää vielä ollakin. Vähän liian "pikku-kirppu" se tuomarinkin mielestä vielä on, mutta vielähän se vähän voi kasvaa. Jännä juttu vaikka cairn-narttujen ihanne säkäkorkeus on 28-31cm ja Jade on sen 28 cm niin se ei käytännössä sitten menekään niin ???!!!. Mutta kyllä se oikeasti omaankin silmään näyttää pieneltä verrattuna emäänsä.
Velipojat Remu ja Mökö olivat myös paikalla. Hyvin meni pojillakin.Remu sai JUN-EH ja Mökö JUN-ERI (erinomainen :)))..Mökö oli siis tänäpäivänä Kiviaidalta menestynein =)
Onnea vielä molempien poikien porukoille!!!

                                           Jade kehässä 16.1.2011
Ps. ei se näyttelykärpänen muuten puraissut minua vieläkään ;)) mutta vielä me kokeillaan..

6 kommenttia:

  1. Olipas mukava tavata pitkästä aikaa, harmi kun piti niin kiiruusti lähteä seuraavalle menolle jäi jutustelut vähälle.
    Jospa se vielä puraisisi :)

    VastaaPoista
  2. Niin oli kiva nähdä :) ja oli vähän touhakkaa niin ei keretty jutella paremmin..mutta pidetään yhteyttä!

    Puraisua odotellessa... ;)

    VastaaPoista
  3. mukava oli tosiaan nähdä. Mökö makaa lattialla nyt repo rankana..ottaa nuo näyttelyt aina vähän voimille! Huippu hyvin kyllä karvaturpa veti tänään, ollaan pyörryksissä vieläkin! :)

    VastaaPoista
  4. Hienosti minusta veti molemmat pojat, mutta Mökö oli kyllä -tosi cool ;)Jotenkin "miehistynyt" sitten viime näkemän. Hyvinhän tuo nukuttaa Jadea edelleenkin, vaikka yleensä siitä ei saa virtaa vähiin helpolla :D

    VastaaPoista
  5. Onnea Sande, vielä tätäkin kautta. Täällähän oli sivutolkulla lukematonta tekstiä... Minä onneton olen unohtanut tätä lukea; häiriköin vain sähköpostilla :) Nää sivut on kyllä hienot!

    VastaaPoista
  6. Kiitti "Hande" :D niin, mie oon ootellu sitä siun blogia... ;)Mut häiriköi vaan jatkossakin s-postilla!!!!

    VastaaPoista