maanantai 11. huhtikuuta 2011

Treenausta ja karkulaisia..

Näyttelytreenaus taas aloitettu :) näköjään on paikallaan hieman kerrata asioita..koiran ja minunkin (vaikka tod.näk. en esitäkään koiraa itse). Ja kaiken kukkuraksi meidän neitokaiset tekivät pienen tutustumisreissun kylille keskenään =/ opin tästä sen, että lapsia ei voi jättää koiran vahdiksi pihamaalle! Onneksi on valveutuneita ja avuliaita naapureita!!! Loppu hyvin kaikki hyvin,onneksi!

4 kommenttia:

  1. O-OU.. missäs asti mami ja systeri kävi? :D Meijänkin pitäs rueta taas näyttelyyn treenaamaan, varmaan on taas kaikki unohtunu kun niin pitkä aika jo viime kerrasta!

    VastaaPoista
  2. Eivät onneks kerenny kuin koulun kohdalle :/ mut onneks ystävälliset naapurit otti karkulaiset kiinni! Me ruvettiin treenaamaan pienellä porukalla tuossa koululla. Totutellaan "vieraiden" ihmisten käsittelyyn..katsotaan hampaita jne. Ei tee yhtään pahaa harjoitella :) Jadella on se ongelma, kun ei millään malttas olla paikallaan..vieläkään :D

    VastaaPoista
  3. Voihan pisrkatti niitä karkulaisia!!!!!
    Taitaa kevät villitä yhden jos toisenkin, vai leikö tytär vienyt mammaansa näyttelyharjoitus paikalle :))))
    Sama täällä, siis pitäis harjoitella, ääk, sitten sitä taas saa jännittää.

    VastaaPoista
  4. Taitaa näillä "neitosilla" olla kyllä todella kevättä rinnassa..semmoset on vähän oireet ;D Jade näytti niiiin syylliseltä, kun naapuri talutti sen kotiin..heh..ja en edes torunut, kysyin vaan, että -mistäs ne neitokaiset on tulossa?- retki taisi olla pikkuneidin idea :DD Iloista treeniä vaan kaikille!!

    VastaaPoista