lauantai 28. toukokuuta 2011

Mukavia näyttelyuutisia Varkaudesta

Kylläpä on mukava päivä takana =) Varkauden koiranäyttelystä mukaan tarttui Jadelle JUN-EH, Mökölle JUN-EH, Remulle JUN-EH ja kaiken huipuksi Artulle JUN-ERI + JUK3. Kaikilla oli mielestäni tosi hyvä arvostelu. Tuomari tutki jokaisen koiran tarkkaan ja asiasta huomautti, mikäli oli huomauttamista. Huomiona, että junnujahan nämä vielä ovat kaikki (keskenkasvuisia)! Jadellakin päivä meni ihan nappiin, kuin taikaiskusta kehässä käyttäytyminen oli kerrankin kuuliaista..tästä iso kiitos kuuluu handlerilleni =) todella osaavissa käsissä meidän rasavilli oli!!! Kasvattajaluokka jäi meiltä nyt väliin tarvittavien ERIen puuttuessa, mutta eihän sitä koskaan tiedä jos sinnekin joskus vielä päästään. Minua ei muuten se esittämiskärpänen puraissut edelleenkään...
Jade kehässä  (JUN-EH)

Arttu JUN-ERI =)

Mökö ottaa rennosti  ( JUN-EH)

"Remulainen" (JUN-EH)

2 kommenttia:

  1. meijän mököläisestä oikein edustava kuva :D Kuvaa kyllä oikein hyvin meijän ukkelin eilistä mielialaa. ;) Huipusti vedettiin! :)

    VastaaPoista
  2. Hauska kuva :D Mökö arveli, että mitäs tässä..otampa rennosti :DD Ei se aina satu niin hyvä päivä meille itsellekään. Piu pau..mitäs tuosta ;)Mie nykäsin Jadelta loputkin haivenet pois..katotaan miltä näyttää ennen Joensuun keikkaa..Ja samaa mieltä: huippuja ollaan, vaikkei niitä sertejä ropissutkaan ;))

    VastaaPoista