sunnuntai 14. elokuuta 2011

Näyttelytuloksia Joensuusta 13.- ja 14.8.2011

Nyt on Joensuun näyttelyt takana ja kyllä sieltä mukaan tarttui erittäin hyviä ja erinomaisia tuloksia.
Arttu eilen ERI (upeaa, mutta treeniä vielä siinä pöydällä oloon!!!)
Jade tänään EH (excellent type, coat. The tail is almost never carried well. Excellent ribcage, good angulation in front and rear. Feminine expression, long steps.)..huvittaa vähän tuo häntä..yleensä se sojottaa aina ylöspäin :DD nyt ei vaan ollut hyvä"häntäpäivä".
Siru tänään ERI. (Excellent type, coat, tail. Well angulated in front and rear. Feminine expression. Very good movement.)
Remu ERI (loistavaa!!! ja hienosti "nuorison" esittämänä)
Mökö EH (erittäin hyvä..Mököllä oli vähän evvk päivä, mutta hyvä tulos silti!)
Ja meidän Patekin suoriutui erittäin hyvin ja nyt on suoritettu "pakolliset alta pois". Huh huh..väsynyt, mutta onnellinen olo =) Kuvia kehistä tulossa, kunhan saan ajoiksi.
Ja hei muuten..kun nyt sitten sain itseni sinne esittämään niin eka kerran tuli semmoinen olo, että voisin minä vaikka uudelleenkin sinne mennä..liekö tullut auringonpistos???!!!
Kaikki kolme meidän omaa koirulia palkittiin uusilla pannoilla..kyllä nyt isot "timantit ja rubiinit" häikäisee, kun meidän neitokaiset kulkevat ;)) ja näyttelyhihnakin tarttui mukaan..kiitos vinkistä Minna :)

2 kommenttia:

  1. JOO, huipusti meni taas koko kiviaidan kööriltä. Remulainenkin veteli niin upeesti..kannatti lähteä! on nää karvakorvat vaan kanssa niin tuulella käypää sorttia et ei paljon aina tiedä et millanen päivä on tiedossa.. Mökö ois tosiaan voinu vetästä ittensä tänään sammakkoasentoon siihen tuomarin eteen ja tuumia et tutkihan siitä! :D

    VastaaPoista
  2. Juuri näin, minä olen tyytyväinen :) Ja kuule..esittäjäkin oppii joka kerralla uutta..mie niin keskityin itse siihen "juoksuttamiseen" etten ees huomannu sitä häntähommaa..heh..jospa sitä seuraavalla kerralla??!! pitää varmaan varata se vinkupallo taskuun. Jadea ei kyllä yleensä tarvitse innostaa, se hoitelee sen homman ihan itse :D

    VastaaPoista