sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tytöt pesulla ja pentukuumetta ilmassa :)

Pakko oli käyttää meidän neitoset kunnon turkin pesulla..mikä ihme siinä on, että välillä ne hieroo itsensä -ties mihin- kauhean hajuiseen tuolla ulkona?? Onko se sama kuin luonnon elukoilla, että "harhauttavat vihollisia"? Tekeeköhän urokset tätä samaa? Kyllä oli niin tyrmäävät tuoksut taas, että huh huh!! Omasta mielestään olivat varmaan kovinkin fiinejä :DD parfyymit ja kaikki :D Ja nyt mököttävät tuolla turkkia kuivattelemassa.
Toinen pinnalla oleva asia on se, että olen Sirulle etsinyt sulhasta ja sain viimeinkin jalostustoimikunnan hyväksynnät ja ehdotuksen tietooni. Nyt on sitten kovasti surffailtu netissä, soiteltu ja viestitelty urosten omistajien kanssa ja vuosikirjoja selattu. Jännää puuhaa ja pitää vielä vähän mietiskellä mikä olisi tällä hetkellä se mahdollisimman paras näistä yhdistelmistä.

2 kommenttia:

  1. Jänskää, sulla onkin mukavat puuhat menossa.
    Jäädään odottelemaan kuulumisia sitten milloin asia on ajankohtainen :)

    VastaaPoista
  2. On joo..monta asiaa on ollut mielenpäällä ja viisaampiini olen saanut turvautua monta kertaa :) Mutta uskon näin, että hyvä tästä tulee. Urosvalinta on nyt tehty ja juoksuja odotellaan...

    VastaaPoista