lauantai 31. joulukuuta 2011

Siru on nyt astutettu

Tämä viikko on ollut varsin tapahtumarikas. Mukaviin ja samanhenkisiin koiraihmisiin on tällä viikolla tutustuttu. Ja hienoihin komeisiin koiriin!  Muutaman mutkan kautta Siru on nyt kuitenkin astutettu ja urokseksi saatiinkin sitten  C.I.B. POHJ, Fi & S, No & Lv MVA Courtney's Mr HeartBreaker eli Mikki ( http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI18815/09&R=4 ). Erittäin komea ja hurmaava herra :) 
Yhdistelmä on jalostustoimikunnan hyväksymä. Astutus meni hieman täpärälle, merkit vaikuttaisivat, että aika viimetippaan. Katsotaan nyt mikä on lopputulos, toivotaan parasta!!!
Itselleni nämä päivät ovat opettaneet taas jotain koirankasvatuksen ihmeellisestä maailmasta, mutta paljon paljon on vielä opittavaa. Olen onnekas, että minulla on kokeneempi ja avulias tukihenkilö saatavilla. Kiitos siis Sirun kasvattajalle!

3 kommenttia:

  1. Jännitetään mukana täälläkin.
    Toivottavasti pikkupalleroita tiedossa, niitä ei passaa tulla katsomaan :)

    VastaaPoista
  2. ;) jo mie Juhalle sanoin, että jos tää nyt onnistuu niin entäs jos vaikka yks jäis itelle/osaomistukseen..tai ainakin sijoitukseen :D Tää on kyllä vähän "vaarallista" puuhaa!

    VastaaPoista
  3. peukut on pystyssä täälläkin! :)

    VastaaPoista